Meer informatie over ons gebruik van cookies

Strikt noodzakelijk

"Strikt noodzakelijk" cookies kunt u bewegen de website en het gebruik van essentiële functies, zoals beveiligde ruimtes en online facturatie. Deze cookies verzamelen geen informatie over u die kunnen worden gebruikt voor marketingdoeleinden of onthouden waar je bent geweest op het internet.

Naam Beschrijving Vervaldatum
apache Dit cookie wordt ingesteld op een unieke identificatie van de gebruiker te bieden en wordt doorgegeven naar de server bij elk volgend verzoek. De cookie stelt ons in staat om onderscheid te maken tussen de vraag van verschillende gebruikers ten opzichte van meerdere aanvragen van dezelfde gebruiker. De informatie wordt gebruikt door vele mogelijkheden van het Content Management Systeem en de systemen die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van de website van misbruik (bijvoorbeeld een Denial of Service aanval). een "sessie" (dat wil zeggen totdat de browser gesloten is)
cookie_option_shown Deze cookie controleert of de "privacy-opties" tab is aangetoond dat het gebruik. Het tabblad verschijnt slechts een keer per sessie op de eerste pagina die de gebruiker landt op. een "sessie" (dat wil zeggen totdat de browser gesloten is)
privacy_preference Deze cookie wordt het record van het feit dat een Gebruiker heeft ervoor gekozen om cookies uit te schakelen. 1 jaar vanaf set / update.
privacy_cookie_status Deze cookie wordt het record van het feit dat een Gebruiker heeft ervoor gekozen om cookies in te schakelen. 1 jaar vanaf set / update.

Prestatie

"Prestatie" cookies informatie verzamelen over hoe u onze website bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt, en als je problemen ondervind. Deze cookies verzamelen geen informatie die kan identificeren - alle verzamelde informatie is anoniem en wordt alleen gebruikt om ons te helpen verbeteren hoe onze website werkt.

Google Analytics

We maken gebruik van Google Analytics om het gebruik van de website te controleren. Google Analytics verzamelt anoniem informatie. Het rapporteert website trends zonder identificatie van individuele bezoekers (niet op naam of IP-adres).

Naam Beschrijving Vervaldatum
__utma Dit cookie wordt meestal geschreven om de browser bij het eerste bezoek aan uw site van die webbrowser. Als de cookie is verwijderd door de browser exploitant, en de browser vervolgens uw site bezoekt, wordt een nieuwe __ utma koekje geschreven met een andere unieke ID. Dit cookie wordt gebruikt om unieke bezoekers te bepalen naar uw site en het is bijgewerkt met elke pagina te bekijken. Daarnaast wordt deze cookie voorzien van een unieke ID die Google Analytics maakt gebruik van om ervoor te zorgen zowel de geldigheid en de toegankelijkheid van de cookie als een extra veiligheidsmaatregel. 2 jaar vanaf de set / update
__utmb Dit cookie wordt gebruikt om vast te stellen en een gebruikerssessie te gaan met uw site. Wanneer een gebruiker een pagina op uw site, de Google Analytics code probeert te updaten cookie. Als het niet vinden van de cookie, wordt een nieuw geschreven en een nieuwe sessie tot stand gebracht. Telkens wanneer een gebruiker een andere pagina van uw site bezoekt, wordt deze cookie bijgewerkt te vervallen in 30 minuten, waardoor de voortzetting van een enkele sessie, zolang de activiteiten van gebruikers blijft binnen de 30 minuten. Deze cookie verloopt wanneer een gebruiker pauzes op een pagina op uw site voor langer dan 30 minuten. U kunt de standaard lengte van een gebruikerssessie met de _setSessionCookieTimeout () methode. 30 minuten van de set / update.
__utmc Dit cookie wordt niet meer gebruikt door de ga.js conversiecode om sessie-status te bepalen.

Historisch gezien, dit cookie gebruikt in combinatie met de __ UTMB cookie om te bepalen of om een ​​nieuwe sessie voor de gebruiker vast te stellen. Voor achterwaartse compatibiliteit doeleinden met sites nog steeds gebruik van de urchin.js conversiecode, zal dit cookie worden nog steeds geschreven en vervalt wanneer de gebruiker verlaat de browser. Echter, als u het debuggen van uw site volgen en u de ga.js conversiecode, moet je niet interpreteren het bestaan ​​van deze cookie met betrekking tot een nieuwe of verlopen sessie.

Niet ingesteld.
__utmz Deze cookie bewaart de aard van de verwijzing gebruikt door de bezoeker van uw site te bereiken, of via een directe methode, een verwijzende link, een website zoeken, of een campagne, zoals een advertentie of een e-mail link. Het wordt gebruikt om zoekmachine verkeer, advertentiecampagnes en pagina Navigatie binnen uw eigen site. De cookie wordt bijgewerkt met elke pagina oog op uw site. 6 maanden vanaf set / update.

Functionaliteit

"Functionaliteit" cookies worden gebruikt om diensten te verlenen of om de instellingen op uw bezoek te verbeteren herinneren.

Gericht op

"Gericht op" cookies zijn gekoppeld aan diensten van derden, zoals 'Like' buttons en 'Share' knoppen. De derde partij levert vaak deze diensten in ruil voor de erkenning dat u onze website bezocht.